Menukaart

Voorgerechten – Entrées – Starters

Degustatieschotel Malesherbes                                                                                                      

Assiette Malesherbes / Malesherbes platter

Assortiment van onze vlees- en visterrines, gerookte eendenborst, kleine selectie uit onze kazen met een slaatje

Assortiment de nos terrines de poisson, de viande, magret fumé, fromage et salade / Assortment of meat and fish pâtés, smoked duck breast, cheese and salad


18.50

Gevarieerde groentesalade                                                                                                              

Salade mixte / mixed salad



9.50

Warm hartig taartje van de dag met slaatje                                                                                 

Quiche du jour / Quiche of the day

  


17.50




Gerookte eendenborst met slaatje                                                                                                 

Assiette de magret de canard fumé sur sa salade / Smoked duck breast with salad

 


17.50

Warm geitenkaasje op een bedje van sla                                                                                      

Fromage de chèvre chaud sur sa salade / Warm goat cheese with salad

 


17.50

Huisgemaakte eendenlever met uienconfituur en brioche                                                      

Foie gras de canard maison / Ducks liver terrine

 


26.00

Gerookte ham met mosterd en augurkjes                                                                                    

Assiette de jambon / Platter of smoked ham with musterd

 


14.50

Vissoep met rouille                                                                                                                              

Soupe de poisson / Fish soup


15.00




Hoofdgerechten – Plats – Main courses

Haantje in rode wijn met warme seizoensgroentjes en aardappelgratin

Coq au vin, legumes gratin/ Chicken hen in red wine with vegetables


23.50

Cassoulet met een confit van eend                                                                                                   

Cassoulet au confit de canard/
Casserole of ducks leg and sausage cooked in goose fat   


24.50

Warme eendenlever met gekarameliseerde appeltjes                                                                    

Foie gras de canard chaud aux pommes   / Baked ducks liver on caramelised apples

31.00

Kaas – Fromages – Cheese

Selectie van onze kazen    

Assiette de fromage / Assortement of cheese

15.00

Nagerechten – Dessert

Warme appeltaart op de wijze van de zusjes tatin / Tarte tatin / Apple pie

9.00

*met vanille-ijs / au glacé à la vanille / vanille ice cream  

                                                       

10.00

Amandeltaart met peertjes                                                                                                                              

Frangipane aux poires / Almond cake with pears   


9.00

Chocoladetaart 

Tarte au chocolat / Chocolat cake 


9.00

Vanilleroomijs

Glace à la vanille / Vanilla ice cream


7.50

Sorbet van peertjes met eau de vie van poire Williams            

Sorbet poire avec eau de vie de poire Williams / Sorbet of pears with liquer of pears


11.00

IJs van de dag

Glace du jour / Ice cream of the day


8.50

Gluten- en lactosevrij op aanvraag

Gluten and lactose free on request

Gluten et sans lactose sur demande

Open

Wednesday - Saturday:
12:00 - 14:00

 19:00 - 20:30

 Sunday:

12:00 - 14:00

  

+32 (0)477 74 14 13

Stoofstraat 3-5

8000 Brugge

Copyright 2019 @ All Rights Reserved